Nagy kócsag Porta

Cím: 
3386 Sarud, Kossuth u. 34.
Telefonszám: 
+36-30-377-22-11

A Nagy kócsag Porta az Élményfalu egyik legszebb, legszínesebb szálláshelye Sarud központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól.

Ez a ház  a minta mindegyik felújításra váró házunk számára. Tágas terek, hatalmas konyha/közösségi tér, s tágas fedett terasz, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket.

Falusias környezetben, teljesen felújított parasztház, az egyszerűség és a nyugalom jegyében.

Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. Az udvaron fenyőfa biztosít árnyat a pihenőknek.

A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 1 db francia ágy és 1 db emeletes ágy kapott helyet. Az apartmanok közül a két nagyon közös, akadálymentesített zuhanyzó/ fürdőkád rendelkeznek. A kisebb apartman önálló vizesblokkal rendelkezik.

A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék.

A ház fűtött, egész évben bérelhető.

A szomszéd Kis Kócsag portával együtt a két ház kisebb csapatépítések, céges rendezvények helyszíneként is ideális ( kb. 20 fő számára)

Az Élményporták vendégei a strand belépőjéből 50% kedvezményt kapnak.

5 nap feletti foglalás esetén 1 napos ingyenes Kalóz vitorlás az ajándékunk apartmanonként a vendégeinknek (a Tisza-tavi vitorlázás népszerűsítése érdekében).

Tekintse meg az Élményfalu további szálláshelyeit is, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelőt közülük!

E-mail:sarud@elmenyfalu.hu